Massey Ferguson Dealer

Luiten B.v. is officieel dealer van onder anderen Massey Ferguson. Door deze dealerschap kunnen wij een alle producten aanbieden die Massey Ferguson in zijn assortiment heeft. Onder staan de verschillende productgroepen weergegeven. klik op een groep voor het gehele assortiment en meer informatie.

MF Tuin & Park

Kijk hier voor het complete aanbod tuin & park machines van Massey Ferguson, voor zowel het professionele als het particuliere gebruik.

MF Compacte Tractoren

Voor de professionele gebruiker biedt Massey Ferguson de MF 1500 en MF 3600 Serie, twee fantastische series tractoren die vooral in kleine ruimtes tot ongeëvenaarde prestaties komen.

MF Tractoren

Massey Ferguson biedt een complete range tractoren in het vermogens bereik van 85 t/m 400 pk. Een complete range tractoren in elk gewenst formaat en voor elk bedrijf, uitgevoerd met een AGCO Power motor in combinatie met een Dyna-4, Dyna-6 of Dyna-VT transmissie welke geleverd kunnen worden in drie specificatie niveaus; Essential, Efficient en Exclusive.

MF Oogstmachines

Een geweldige capaciteit en kwaliteit in combinatie met een hoge bedrijfszekerheid. Dat is kenmerkend voor de maaidorsers en grootpak- en balenpersen van Massey Ferguson.

MF Verreikers

De Massey Ferguson serie verreikers behoort tot het complete pakket machines voor de landbouw, over de gehele wereld. Elk model in de nieuwe Massey Ferguson verreiker serie levert hoge prestaties wanneer u die het meest nodig hebt.

MF Power-Series Gerenatoren

Massey Ferguson heeft een breed scala aan stroomaggregaten om aan uw behoeften te voldoende voor stand-by en als hoofd stroombron.